1 comentari

El càmping que dirigeix l’alcalde de Santa Susanna va instal·lar bungalous sense llicència.

Xavier Puig i Sedano.- Un informe jurídic firmat per la Tècnica d’Administració General de l’Ajuntament posa de manifest que no s’han «pogut localitzar les llicencies per a la construcció dels bungalous existents al càmping» Bon Repòs, que dirigeix l’alcalde susannenc Joan Campolier.

Segons l’informe, el càmping, que és propietat de les germans Ignasi i Josep Espar Ticó, aquest darrer fundador de Convergència, va augmentar el número de bungalous existents l’any 2011 [zona indicada en color groc a la imatge de capçalera]. L’informe insta al càmping a demanar les llicències per regularitzar la situació dels bungalous construïts els darrers sis anys i obre la porta a la “imposició de les sancions que procedeixi”.

Una trajectòria tacada

Joan Campolier (CiU) ha estat alcalde de Santa Susanna des de 1976, a excepció del període comprès entre 2007 i 2011, durant el qual va estar inhabilitat i li va agafar el relleu el també convergent Josep Monreal. El motiu de la inhabilitació va ser una condemna per delictes de prevaricació comesos el 1992. A aquest fet cal sumar-li l’actual situació d’imputat per l’adjudicació irregular dels serveis d’escombraries a l’empresa Hermanos Alum S.L., tal com va explicar la Directa. La imputació pel cas, no ha evitat però, que el darrer ple del 14 de maig es ratifiqués l’aprovació de l’adjudicació del servei a Hermanos Alum S.L. amb el vot a favor de cinc regidores de CiU al consistori susannenc, menys el vot en contra de Josep López Garriga, del mateix partit, i l’abstenció de l’alcalde.

En campanya

Tot plegat ha portat a què, de cara a les eleccions municipals del 24 de maig, CiU hagi decidit prescindir d’ell com a candidat i hagi optat per Jordi Cusachs, un dels regidors que havia abandonat el darrer govern de Campolier al·legant motius personals. Davant això, l’actual alcalde ha optat per presentar-se a l’alcaldia amb la marca Ara i Sempre Santa Susanna, una agrupació d’electors que també incorpora a les llistes els actuals regidors de CiU Joan Solà i Vanessa Abellán de segon i tercera respectivament.

Durant la campanya, el partit de Joan Campolier s’ha vist obligat a enretirar un seguit de cartells després que la Junta Electoral de Zona d’Arenys de Mar els instés a enretirar-los després que aquests incomplissin els acords dictats per la Junta dirigits a la distribució dels espais per la col·locació de propaganda electoral al municipi. La situació va ser portada a la Junta Electoral per tots els partits polítics que es presenten a les eleccions a excepció del Partit Popular.

[ACTUALITZACIÓ] Amb el càrreg acabat d’estrenar, el regidor de CiU Josep López Garriga ha presentat una denúncia ver l’equip de govern de Campolier per haver demorat la seva pressa de possessió com a regidor durant deu mesos. Així ho ha confirmat a Maresme 24M el mateix López Garriga qui ha recolzat la denúncia en un informe del secretari municipal Miquel Colom en el qual es conclou que, des que el 15 de juliol de 2014 va deixar el càrreg la regidora Noelia Hernández, s’ha produït una demora injustificada en la pressa de possessió, constitituïnt “una violació del seu dret fonamental de participació en els afers públics amb possible transcendència penal per vulneració dels drets cívics reconeguts per la Constitució”

*Aquest article ha estat publicat conjuntament amb la Directa

One comment on “El càmping que dirigeix l’alcalde de Santa Susanna va instal·lar bungalous sense llicència.

  1. […] El càmping que dirigeix l’alcalde de Santa Susanna va instal·lar bungalous sense llicència. […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: